Svet-Stranek.cz
Krása přírodního kamene
Krby Kadeřábek

Žáruvzdorné sklo a sklo pod kamna či před krb:Krása přírodního kamene

Žáruvzdorné sklo a sklo pod kamna či před krb

Před odesláním objednávky v našem e-shopu si prosím přečtěte zásady ochrany osobních údajů viz. odkaz zde:

http://www.krby-kaderabek.firemni-web.cz/ochrana-o sobnich-udaju/

Jsme schopni zajistit originál žáruvzdorná skla od většiny výrobců krbových kamen a krbových vložek. Neváhejte nás kontaktovat. Při dotazu uvádějte výrobce a název krbových kamen ,krbových vložek či rozměr skla. V případě , že se sklo již sériově nevyrábí platí cena viz.níže(uříznutí skla na míru).

Skla pod kamna a před krby jsou vhodná pro zatížení : sklo silné 6mm: 160 - 200 kg (dle výrobce), sklo silné 8mm : 200 - 350 kg(dle výrobce), sklo silné 10mm: - 500kg(dle výrobce). Všechna námi dodávaná skla pod kamna jsou tepelně zušlechtěná - kalená a splňují vybrané požadavky vyplývající z ČSN EN 12150. Zakalením dosahuje sklo zvýšené pevnosti a také bezpečnosti. Všechna námi dodávaná skla pod krbová kamna a před krby mají po obvodu nášlapnou sníženou hranu - fazetu nebo mají zaoblenou či zaleštěnou hranu(dle výrobce). Fazeta po obvodu působí esteticky a z hlediska funkčnosti zvyšuje bezpečnost při chůzi - "nezkopnete" si palec. Skla nabízíme v čirém a některá skla i v kouřovém provedení - šedá a hnědá. Všechna skla je možno dotvořit garfickými motivy dle Vašeho návrhu nebo z naší nabídky.
Ze strany dodavatele může dojít k změně ceny či skladových zásob -vždy bude cena a dodací termín potvrzen po přijetí objednávky.

SAMOČISTÍCÍ ŽÁRUVZDORNÉ SKLO

SAMOČISTÍCÍ ŽÁRUVZDORNÉ SKLO

Samočistící žáruvzdorné sklo - pokovené nebo-li pyrolytické
-méně se zanáší než sklo nepokovené
-odráží při hoření až 10% tepelné energie zpět do spalovací komory

Cena skla je za 1cm2

Cena: 2,-
zpět na seznam zboží«
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK